Rólunk

Tisztelt Látogató köszöntöm Önt a tisztaság birodalmában!

Metaplus, a takarítáRs.

Igen, mindkét szó legnemesebb értelmében. Takarít és társ. Aki segít, támogat, akire minden körülmények között lehet számítani és akiben nem csalódunk. Igen, takarítás terén ez a Metaplus! Társaságunk már több mint 10 éve foglalkozik takarítással valamint az ehhez kapcsolódó munkahelyi higiénia ellátással. Vállalatunk fő profiljai közé tartozik a magánházak, cégek, üzemek, társasházak higiéniai igényeinek teljes körű kiszolgálása. Ezért szolgáltatási skálánkat is a folyamatosan változó piaci igényekhez igazítjuk. Referenciáink sokrétűsége tanúsítja, hogy eredményesen és sikeresek működünk a takarítási piacon.

Legfőbb célunk az Ön elégedettsége. Munkafolyamatink során professzionális gépeket és környezetbarát, minőségi tisztítószereket alkalmazunk. Gépparkunkat folyamatosan karban tartjuk, felülvizsgáltatjuk és cseréljük. Közel félszáz képzett kolléga áll az Önök rendelkezésre! Munkáinkat a legnagyobb odafigyeléssel végezzük, különösen nagy hangsúlyt fektetve az állagmegóvó technikák alkalmazására. 2001-ben azzal az elhatározással alapítottuk a METAPLUS Kft-t, hogy magas színvonalú, jól szervezett, profi munkával, jó minőségű termékekkel elnyerjük partnereink hosszú távú bizalmát, és termékeink, szolgáltatásaink színvonalának fejlesztésével piacvezetővé váljunk. Úgy látjuk, jó úton haladunk, s talán az Ön látogatását is annak köszönhetjük, hogy a METAPLUS név mára egyet jelent a tisztasággal, a korrekt, pontos munkával.

És hogy miért éppen minket válasszon? Soroljuk az indokokat!

10+1 érv a METAPLUS mellett

  1. szakmai felkészültség
  2. gyors és minőségi munkavégzés
  3. törvényes működés
  4. korszerű, környezetbarát technológiák
  5. jól szervezett vállalkozás
  6. rugalmas, kreatív megoldások
  7. sokrétű referencia és több éves tapasztalat
  8. komoly felelősségvállalás az elvégzett munkáért
  9. Bisnode és ISO tanúsítványok
  10. állandó minőségű, folyamatos alapanyag ellátás

+1 KEDVEZŐ ÁR

Nem titkolt célunk az, hogy egyre több helyszínen jelen legyünk és segítsünk, akár Önnek is, hogy tisztább, egészségesebb környezetben éljen vagy dolgozzon. Szolgáltatási területünket a jövőben bővíteni szeretnénk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem kérje ajánlatunkat.

Köszönjük megtisztelő látogatását!

Üdvözlettel:

Bagladi József
ügyvezető