Szolgáltatási terület

Egy vállalkozás a 21. század igényeire szabva

 

A METAPLUS Kft. fő szolgáltatási területe jelenleg Nagykanizsa, Zalaegerszegre vonzáskörzetére terjed ki. Nagykanizsai telephelyének köszönhetően vállalkozásunk Dél-Zala térségében nagyobb piaci részesedéssel rendelkezik. Zalaegerszegi jelenlétünket a közeljövőben nyitandó kirendeltségünkkel kívánjuk növelni. Terjedő hírnevünknek köszönhetően dolgozunk Sopronban, Győrben, Tapolcán, Veszprémben, Letenyén, Lentiben és Körmenden is. Referenciáink igazolják, hogy a sok éves tapasztalat és a kitartó munka meghozta gyümölcsét.

Nézze meg Ön is az alábbi térképen, hogy a Dunántúl mely városaiban álltunk már a tisztaság szolgálatában!

Terveink, céljaink

 

A közeljövő célkitűzése, hogy egyre több helyszínen jelen legyünk és segítsünk, akár Önnek is, hogy tisztább, egészségesebb környezetben éljen vagy dolgozzon.

A központi fekvésű nagykanizsai telephely kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a környékbeli településekre is kiterjeszthessük tevékenységüket (Csurgó, Nagyatád, Marcali, Keszthely, Hévíz, Gyenesdiás, Cserszegtomaj, Kehidakustány, Lenti és Zalakaros).

 

Potencialis terulet

És nem csak kérni tudunk, hanem adni is! Az körön belüli megrendelőinknek szolgáltatásainkat kiszállási díj nélkül biztosítjuk!

Egy sikeres vállalkozást a célok visznek előre. Bízunk benne, hogy Ön is segíteni fog nekünk, hogy terveinek megvalósíthassuk. Cserébe maximális tisztaságot garantálunk Önnek!