Közintézmények takarítása

Bölcsődék, óvodák, iskolák, önkormányzatok és más állami szervek helyiségeinek takarítását is vállaljuk. A teljes körű takarítását a megrendelő igényihez igazodva, alkalmanként, rendszeresen, kora reggel vagy akár este is el tudjuk végezni. Ne terhelje kollégáit a takarítási teendők elvégzésével, ezt inkább bízza ránk! Így ők teljes egészében a munkájukra tudnak koncentrálni és Ön cserébe minőségi tisztaságot kap tőlünk.

Rendszeres irodatakarítás

A megrendelő igényeihez igazodva vállaljuk a helyiségek rendszeres takarítását. Hogy a napi munkamenetet ne zavarjuk, ezért a takarítási munkálatokat vagy kora reggel vagy az intézmény zárása után végezzük el.

Intézmények takarítása esetében a minőség, a gyors és precíz munkavégzés mellett döntő szerepe van az árnak. A piacon nehéz megtalálni azokat a cégeket, melyek ár- érték arányban a megfelelő, elvárt szolgáltatást képesek nyújtani. Cégünk hosszú éves tapasztalati alapján megfelel minden követelménynek. Számos referenciával, elégedett partnerrel rendelkezünk, melyek mind azt bizonyítják, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás kiváló minőségű.

Precíz, megbízható, munkájukra igényes kollégáink segítségével azon vagyunk, hogy partnerink részére a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk. Ennek érdekében folyamaton ellenőrizzük kollégáinkat és elégedettségi kérdőíveket töltetünk ki partnereinkkel. Célunk a hosszú távú, sikeres együttműködés.

Alkalmi takarítás

Intézmények felújítás utáni takarítását illetve igény szerinti nagytakarítását is vállaljuk. A takarítási munkálatokat ebben az esetben is a megrendelő igényeihez igazítjuk. A helyiségek méretéről és berendezésének mértékétől függetlenül, egyszerre akár nagyobb csapatot is tudunk a helyszínre küldeni, akár hétvégén is, hogy hétfőn már tiszta intézmény nyithassa meg kapuit.

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérje ajánlatunkat itt!

 

Metaplus, társ a takarításban Nagykanizsán, Zalaegerszegen és vonzáskörzetükben!