Szőnyegtisztítás

A szőnyegek tisztítására nem csak erős szennyeződés esetén van szükség. A rendszeres porszívózás a felület általános tisztaságához elegendő, a felső porréteg és egyéb szilárd kosz eltávolításra szolgál. A lerakódott por és az atkák ellen a leghatásosabb ellenszerei a professzionális tisztító gépek, melyeket környezetbarát tisztítószerekkel működtetünk, melyek nem csak az Ön és családja egészségét, de szőnyegeinek anyagát, színét is óvják.

Az általunk alkalmazott technológiának köszönhetően a szőnyegekből a makacs szennyeződéseket (kávé-, kakaó-, csoki-, zsír-, vérfolt stb.) könnyedén el tudjuk távolítani, anélkül, hogy eláztatnánk otthonát. Profi gépeinknek csekély víz kibocsátásnak és nagy teljesítményű szívó erejének köszönhetően szőnyegei megtisztulnak, visszanyerik régi színüket és gyorsan meg is száradnak.

 

Szőnyegtisztítás

 

A kisebb méretű szőnyegek takarítását akár otthonában is vállaljuk. A tisztításhoz szükséges professzionális gépeket, a környezetbarát tisztítószereket és képzett kollégáinkat készséggel bocsátjuk az Ön rendelkezésére, otthona tisztasága érdekében.

 

Padlószőnyeg tisztítás

 

Szőnyegpadló tisztítást természetesen otthonában tudjuk elvégezni. A tisztítást egy nagy teljesítményű, ipari géppel hatjuk végre. Ez az ipari vizes szőnyegtisztító gép képes eltávolítani a foltokat, a színelváltozásokat és a tiszta szőnyeg friss illatával tölti be otthonát.

 

Felkeltettük érdeklődését? Kérje ajánlatunkat itt!

 

Metaplus, társ a takarításban Nagykanizsán, Zalaegerszgen és vonzáskörzetükben!